Sunday, February 21, 2016

Makaronai alla Puttanesca






Makaronai alla Puttanesca



  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 didelės skiltelės česnako, susmulkintos
  • 4 ančiuvių filė 
  • 1 skardinė konservuotų susmulkintų pomidorų (maža skardinė - apie 400 g)
  • 1 skardinė  nuluptų konservuotų mažų pomidoriukų (maža skardinė - apie 400 g)
  • 1 stiklinė juodų ir žalių alyvuogių be kauliukų
  • druska
  • 1/4 a.š. džiovintos maltos paprikos
  • 2 v.š. kaparelių
  • 450 g makaronų
  • parmigiano sūris

Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Tuo pat metu užvirkite vandenį makaronams ir išvirkite juos. 
Įdėkite į keptuvę česnaką ir ančiuvių file (juos susmulkinkite su mentele arba šakute) ir pakepinkite 20 sek. Įdėkite pomidorus, alyvuoges, kaparėlius, papriką, druską ir pipirus, išmaišykite ir kepkite ant mažos ugnies retkarčiais maišant dar 5-10 min. 
Sumaišykite padažą su makaronais ir  pabarstykite sūriu. Skanaus





Įkvėpimas: Saveur Cooks " Authentic Italian"

No comments:

Post a Comment