Thursday, February 25, 2016

Baci di dama sausainiai










Baci di dama




  • 100 g migdolų
  • 100 g cukraus
  • 100 g minkšto sviesto
  • 150 g miltų
  • žiupsnis druskos
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto
  • 70 g juodo šokolado (susmulkinto)

Virtuvės kombaine sumalkite (iki miltų konsistencijos) migdolus ir cukrų (thermomiksas 15 sek. 10 gr). Įberkite visus likusius ingredientus apart šokolado į virtuvės kombaino indą ir sumaišykite kol viskas gerai išsimaišys iki vientisos konsistencijos (thermimiksas 15-30 sek. 3 gr). 
Įkaitinkite orkaitę iki 160 C (be ventiliatoriaus) ir išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi. 
Suformuokite iš tešlos graikiško riešuto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant skardos 2-3 cm atstumu. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15-20 min.
Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti ant kepimo skardos. 
Išlydykite šokolado garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje (thermomiksas 2 min. 50 C 4 gr).
Patepkite vieną sausainį šokoladu ir sujunkite su kitu sausainiu. Palikite sustingti (galima įdėti į šaldytuvą, kad pagreitinti procesą). Skanaus




Įkvėpimas: Fast and Easy Cooking Thermomix Recipe Book 

No comments:

Post a Comment